Toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Yleistä

Ympäristökoneet (Emoyhtiö Avantpalvelu Oy 22537312-9) myy tuotteita täysi-ikäisille kuluttaja-asiakkaille ja yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Toimitusaika

Toimitusajat riippuvat valmistajien ja maahantuojien varastoista. Tarkemmat tiedot saatavilla info@ymparistokoneet.fi

 

Tuotteiden tarkistaminen ja reklamaatiot

Asiakkaan tulee toimituksen vastaanotettuaan viivytyksettä tarkistaa, että toimitetut tuotteet ovat virheettömiä, ja että toimitus on sisältänyt kaikki tilatut tuotteet. Mikäli asiakas havaitsee, että toimitetussa tuotteessa on virhe tai että tilaus on muutoin virheellinen, asiakkaan tulee välittömästi ja viimeistään 7 päivän kuluessa toimituksen vastaanottamisesta ilmoittaa siitä Avantpalvelu Oy:n asiakaspalveluun info@avantpalvelu.fi

Peruuttaminen ja palautukset

Meille on hyvin tärkeää, että olet tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin ja toivomme, että ne vastaavat odotuksia. Mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen, tutustu alla olevaan vaihto- ja palautusohjeeseen.

Peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään neljäntoista (14) päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Mikäli haluat käyttää kaupan peruuttamisoikeutta täytyy sinun ilmoittaa päätöksestäsi selkeästi sähköpostitse 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita, jotka ovat alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Lähetä ilmoituksesi peruuttamispäätöksestä sähköpostitse: info@avantpalvelu.fi

Palauttaminen

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä Avantpalvelu Oy:n asiakaspalveluun sopiaksesi palautuksesta. Pelkkä tuotteen palautus tai noutamatta jättäminen ei peruuta sopimusta.

Postipakettikokoisten tilausten palautuksesta peritään 6,90 € palautusmaksu. Liikkeeseen palauttamisesta emme veloita palautuskuluja.

Asiakas vastaa painavien ja suurten toimitusten palautuskustannuksista. Tuotteiden palautuskustannus on yhtä suuri kuin ostoskorissa ja tilausvahvistuksella ilmoitettu toimituskustannus. Jos Asiakas palauttaa rahtikokoisen tuotteen, tulee hänen olla ennen palautusta yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun palautuksesta sopimiseksi.

Asiakaspalvelu

Kysymyksissä ja ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä  asiakaspalveluun sähköpostitse info@ymparistokoneet.fi